Gerda Bocxe


“Jij bezit de kracht om jouw leven in handen te nemen, 
met de juiste gereedschappen vind je de weg naar gezondheid en geluk” 


Deze gereedschappen kan ik je als Klassiek Homeopaat en Omega Health Coach aanreiken tijdens een consult, een cursus of tijdens een opstellingsavond. Met plezier begeleid ik je naar een gezond en gelukkig leven met behulp van de volgende diep werkende therapieën en technieken: 

  1. Klassieke Homeopathie
  2. Homeopatic detoxing
  3. Omega Health Coaching
  4. NEI, Neuro Emotionele Integratie
  5. NLP, Neuro Linguïstisch Programmeren
  6. Hartcoherentie
  7. Familieopstellingen / Systemisch werk
  8. Muziekwaterbed / Soundhealing
  9. Soulkey Therapy

 

Familieopstellingen 

Ook geef ik cursussen en workshops, waaronder Emotioneel Evenwicht en Familieopstellingen. Je leeft als het ware in een systeem met de mensen om je heen. In de workshop Familieopstellingen laat je mededeelnemers de plek innemen van de personen die belangrijk zijn voor je vraag. Zij wórden als het ware de betreffende persoon. Op die manier wordt zichtbaar hoe onderlinge verhoudingen in elkaar zitten en hoe je aan het systeem verbonden bent. Door veranderen van posities kan balans worden hersteld en energie stromen. Dit gebeurt meestal in een groep van 10-15 personen.


Soundhealing 

Liggend op een muziekwaterbed zal de frequentie van de muziek helpen om je volledig te ontspannen en de balans in je lichaam te herstellen. Met behulp van een spiertest zoeken we de juiste muziek voor jou uit. 

 

Meer weten of een afspraak maken:
Bel dan tussen 9.00-9.30 uur.

Gerda Bocxe
Schattekerkerweg 1b
3641 PM Mijdrecht
Tel. 0297-282063
gerdabocxe@xs4all.nl
www.gerdabocxe.nl