Jacqueline Terpstra


www.natuurlijklekkerinjevel.nl

Tel: 0651396141

 

Voor wie

  • Kinderen: onbegrepen gedragsuitdagingen
  • Volwassen: blaak weer van energie
  • Paarden : begrijp de emoties en onbalans bij je paard  en de interactie met de ruiter
  • Bedrijven: innovatief - preventief
 

Natuurlijk

Het zelfherstellend vermogen van mens en dier is gigantisch, maar soms heeft het een zetje nodig. Een sneetje geneest vanzelf, ook een gebroken bot heelt weer. Psychisch-emotionele klachten verbeteren vaak zodra de oorzaak helder wordt. Is er echter een aantal processen in een lichaam uit balans, dan herstelt het lichaam zichzelf minder gemakkelijk. Het heeft een duwtje in de goede richting nodig om weer optimaal te functioneren. Geloof je in de kracht van je lichaam, dan grijp je liever niet naar medicijnen. En dat hoeft ook niet, want er zijn andere oplossingen. Het is de moeite waard om stil te staan bij de methode van NATUURLIJK! Lekker in je vel.nl. Het is onze uitdaging om mensen met zo min mogelijk behandelingen, zonder chemische medicatie, weer lekker in hun vel te krijgen. Omdat dieren vaak gevoeliger zijn dan mensen, werkt het bij hen net zo en vaak nog sneller.

Lekker in je vel

Van 0 tot 100, mens en dier, iedereen verdient het om lekker in zijn vel te zitten en optimaal van het leven te genieten. Van tijd tot tijd gebeuren er echter dingen in je leven waar je doorheen moet. Zowel fysiek als mentaal kom je aardig wat uitdagingen tegen. Is je lichaam, je immuunsysteem, verzwakt, dan ben je sneller vatbaar voor allerlei klachten.  Bacteriën, virussen, schimmels, enz. zijn standaard bij iedereen aanwezig. Ook al zijn ze nog zo klein, ze kunnen het ons knap lastig maken, waardoor we vage klachten hebben. Ook voeding en spijsvertering spelen een cruciale rol. Wanneer je niet de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt, kun je zelfs mentale klachten krijgen. Niet prettig, maar zeker geen reden om naar medicijnen te grijpen.

NATUURLIJK! Lekker in je vel.nl doet niet aan symptoombestrijding, maar brengt middels een zeer geavanceerder scan de oorzaak in kaart en werkt samen met u aan de oplossing. Gemiddeld is 70% van de klachten na drie behandelingen verdwenen en soms zelfs sneller.  Steeds meer mensen willen jaarlijks een beeld van hun gesteldheid om preventief te kunnen handelen. Wij geven snel inzicht. U hoeft daarvoor niet naar het buitenland. NATUURLIJK! Lekker in je vel.nl biedt ook goede ondersteuning bij bestaande medische behandelingen, zodat u deze als minder belastend ervaart.