Petra de Vries


"ALS JE BEWUST VOELT, KUN JE BEWUST ZIJN"

logo *Ontspannende massage
*Massagetherapie
*SoulKey Therapy ®
*(Trance) Healing en Reading
*Emmett Techniek
*Meditatie

Je lichaam als basis

Zoek je verlichting van de stress en spanning in je hoofd en lijf? Zoek je helderheid over je keuzes en je doel in het leven? Maak dan een afspraak en voel zelf de verandering: meer ontspanning, meer energie, meer helderheid, meer richting en meer verbinding met jezelf.

Ontspannende massage

Een goed contact met je eigen lichaam is belangrijk. Het ondergaan van een massage is een mooie manier om te ervaren hoe het op dit moment met jouw lichaam gesteld is. Kies zelf je favoriete massage of laat je gerust door mij adviseren welke massage bij jou past.
Je kunt kiezen uit verschillende ontspannende massages:

  • Klassieke massage
  • Ontspanningsmassage
  • Energetische massage
  • Hot stone/coldstone massage
  • Aura-Soma Chakra Balans
  • Edelsteenmassage
  • Zwangerschapmassage
  • Voetreflexmassage

Massagetherapie

Bij deze helende behandeling ligt de focus op het jou zelf aandachtig laten voelen van de spanning in je lichaam. Door deze spanningen te voelen tijdens de massage, kun je je bewust worden van wat jouw lichaam jou te zeggen heeft. Welke ervaring of emotie gaat daar nu eigenlijk onder schuil? Dit inzicht kan je helpen om dingen los te laten, bij het maken van bewuste keuzes en bij je innerlijke groei.

SoulKey Therapy ®

Letterlijk betekent dit: de sleutel tot je ziel, door te kijken naar je leven tussen leven en vorige levens. Het is een krachtig hulpmiddel om verbinding te maken met je ziel en de dingen die op dit moment spelen in jouw leven. Wil je graag weten waarom je nu vast loopt? Ben je op zoek naar meer inzicht in het doel in jouw leven? Wil je meer zelfvertrouwen en je eigen kracht (terug)vinden? Vraag dan naar de mogelijkheden die SoulKey Therapy jou kan bieden.

(Trance) Healing en Reading

Het ondergaan van een healing (het ontvangen van helende energie) kan ook jou helpen om je lichaam en geest weer in balans te brengen, waardoor klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Sta je voor een keuze of weet je niet welke kant je op wilt? Een reading - al dan niet in combinatie met een healing - kan je helpen een stap in de goede richting te zetten. Ook contact overledenen is mogelijk.

Emmett Techniek

Behandeling van max. 30 minuten met een combinatie van directe druk en zachte draaibewegingen om specifieke spiergroepen te ontspannen.

Cursussen Meditatie:

Mediteren en visualiseren
Speciaal voor beginners.

Mediteren voor innerlijke groei
Voor gevorderden, met het accent op ‘bewust zijn’ en innerlijke groei

Instromen kan aan het begin van elk nieuw blok van 6 avonden. Maximaal 10 personen per groep.

Workshops:

Het hele jaar door geef ik diverse inspirerende workshops. Kijk voor alle activiteiten op: www.facebook.com/Praktijk PetraDeVries

PRAKTIJK PETRA DE VRIES
Loopveltweg 93
3645 WK Vinkeveen
Telefoon: 0297- 26 37 42 / 06 12 05 53 18
info@praktijkpetradevries.nl
www.praktijkpetradevries.nl

foto