Rianda Groenendijk


  

Homeopathie Mijdrecht de weg naar balans

Ik ben Rianda Groenendijk-Staat, oprichter en eigenaar van praktijk Homeopathie Mijdrecht. Mijn doel is om mensen opnieuw in balans te brengen door een passend homeopathisch middel in te zetten die de klachten mild en duurzaam genezen in zijn totaliteit.

 

Wat is klassieke homeopathie?

Homeopathie is een holistische geneeswijze, die niet alleen op de klacht is gericht, maar voor de behandeling de gehele mens als uitgangspunt neemt.

Homeopathie werkt volgens natuurwetten, zoals het gelijksoortigheidprincipe. Homeopathie ziet ziekte als signaal van een verstoring van de gehele mens. Zowel psychisch, emotioneel als lichamelijk. Homeopathie ziet genezing als een snel, zachtzinnig en duurzaam herstel van de gezondheid. Het stimuleert als het ware op een milde wijze ons zelfgenezend vermogen. Het tegenovergestelde dus van het snel onderdrukken van symptomen, waardoor deze later weer terug kunnen komen of andere klachten optreden.

Elke behandeling is individueel. Want elk mens is uniek en iedereen krijgt zijn of haar specifiek passend homeopathisch geneesmiddel toegediend.

 

Homeopathie voor uiteenlopende klachten

Klassieke homeopathie is een effectieve behandeling voor zeer uiteenlopende klachten. Het meest bekend zijn de resultaten bij lichamelijke kwalen, maar ook bij emotionele en psychische problemen kan homeopathie een oplossing bieden. Zie de website www.homeopathiemijdrecht.nl welke klachten er behandeld kunnen worden met de homeopathie.

Benieuwd wat homeopathie voor u kan betekenen? Maak dan vandaag nog een afspraak om samen te werken aan uw herstel. Homeopathie is voor alle leeftijden en voor zowel acute als chronische klachten.

 

Voor meer informatie bezoek dan mijn website www.homeopathiemijdrecht.nl of neem contact op met
Rianda Groenendijk, Schatterkerkerweg 1B, 3641PM, Mijdrecht
Tel: 06-40753570
Email: info@homeopathiemijdrecht.nl
Beroepslid bij NOKH onder lidnummer: 1210/1071
ABG-Code: 90-55534